logo white

instagram facebook youtube  location telegram
Запис на консультацію:
Тел/Viber/WApp/Telegram
+38 (098) 364-65-09
Запис на безкоштовну консультацію:
viber whatsapp1 telegram

Політика конфіденційності

Адміністрація сайту doctor-zykov.com.ua зобов'язується зберігати вашу конфіденційність в Інтернеті. Ми приділяємо велике значення для охорони наданих вами даних. Наша політика конфіденційності базується на вимогах Загального регламенту захисту персональних даних Європейського Союзу (GDPR).

Цілі, в яких ми збираємо персональні дані: покращення роботи нашого сервісу, здійснення контактів з відвідувачами даного сайту, здійснення послуг, пов'язаних із напрямком діяльності даного сайту, а також для наведених нижче дій.

Збір та використання персональних даних

Ми збираємо та використовуємо ваші персональні дані лише у випадку вашої добровільної згоди. За згодою ви дозволяєте нам збирати і використовувати такі дані:

  • ім'я та прізвище
  • електронна пошта
  • особисті фотографії та відео
  • дані акаунтів у соціальних мережах.

Збір та обробка ваших даних проводиться відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Зберігання даних, зміна та видалення

Користувач, який надав свої персональні дані сайту doctor-zykov.com.ua, має право на їх зміну та видалення, а також на відкликання своєї згоди з їх використанням. Термін, протягом якого зберігатимуться ваші персональні дані: час, необхідний для використання даних для основної діяльності сайту. Після завершення використання ваших даних адміністрація сайту видаляє їх. Для доступу до своїх персональних даних ви можете зв'язатися з адміністрацією сайту за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Ми можемо передавати ваші особисті дані третій стороні тільки за вашою добровільною згодою, якщо вони були передані, то зміну даних в інших організаціях, не пов'язаних з нами, ми не можемо здійснити.

Використання технічних даних під час відвідування сайту

При відвідуванні вами сайту doctor-zykov.com.ua в базі даних зберігаються записи про вашу IP адресу, час відвідування, налаштування браузера, операційну систему, а також інша технічна інформація необхідна для коректного відображення вмісту сайту. За цими даними нам неможливо ідентифікувати особу відвідувача

Використання cookies

Для коректного відображення вмісту та зручності використання сайту doctor-zykov.com.ua ми використовуємо cookie файли. Це невеликі файли, які зберігаються на вашому пристрої. Вони допомагають сайту запам'ятати інформацію про вас, наприклад, якою мовою ви переглядаєте сайт і які сторінки ви вже відкривали, ця інформація буде корисна при наступному відвідуванні. Завдяки файлам cookie перегляд сайту стає значно зручнішим. Ви можете настроїти прийом або блокування cookie у браузері самостійно. Неможливість приймати cookie може обмежити працездатність сайту.

Використання персональних даних іншими сервісами

На цьому сайті використовується сторонній інтернет-сервіс, який здійснює незалежний від нас збір інформації Google Analytics. Зібрані ним дані можуть надаватися іншим службам усередині цієї організації, сервіс може використовувати дані для персоналізації реклами своєї рекламної мережі. Ви можете прочитати угоди цих організацій на їхніх сайтах. Там же ви можете відмовитись від збору ними персональних даних.

Ми не передаємо персональні дані іншим організаціям та службам, не зазначеним у цій політиці конфіденційності. Виняток становить лише передача інформації за законних вимог державних органів уповноважених здійснювати дані дії.

Посилання на інші сайти

Сайт doctor-zykov.com.ua може містити посилання на інші сайти, що не керуються нами. Ми не відповідаємо за їх зміст. Ми рекомендуємо вам ознайомитися з політикою конфіденційності кожного сайту, який ви відвідуєте, якщо вона є.

Зміни у політиці конфіденційності

Сайт doctor-zykov.com.ua може оновлювати нашу політику конфіденційності час від часу. Ми повідомляємо про будь-які зміни, розмістивши нову політику конфіденційності на цій сторінці.

Зворотній зв'язок, заключні положення

Звернутись до адміністрації сайту doctor-zykov.com.ua з питань політики конфіденційності можна за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Якщо ви не погоджуєтесь з даною політикою конфіденційності, ви не можете користуватися послугами сайту doctor-zykov.com.ua, у цьому випадку ви повинні утриматися від відвідування нашого сайту.

 

 

instagram  facebook  youtube   telegram

Бесплатная консультация

* обязательны к заполнению